Έξοδα Αποστολής - Chrisper

Έξοδα Αποστολής

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα

Αν η παραγγελία σας γίνει μέχρι τη 13:00 (ώρα Ελλάδας), από Δευτέρα έως Παρασκευή τότε θα επεξεργαστεί από εμάς την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την επομένη. Μετά την προώθηση της παραγγελίας σας δεν είμαστε σε θέση να αλλάξουμε την διεύθυνση αποστολής και ούτε μπορούμε να ακυρώσουμε τη παραγγελία. Εάν δεν θέλετε πλέον το προϊόν ,θα χρειαστεί να το στείλετε πίσω ώστε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας. Για να αποφύγετε αυτή τη διαδικασία μπορείτε να στείλετε e-mail με αίτημα ακύρωσης ή αμεσότερα τηλεφωνήστε μας στο +30 2310228600 | +30 2310266005 , ΠΡΙΝ γίνει η προώθηση της παραγγελίας από εμάς.

Όταν το προϊόν φτάσει στην διεύθυνση παραλαβής, τότε θα ζητηθεί υπογραφή παραλήπτη προκειμένου να παραδοθεί. Αν το προϊόν φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε η μεταφορική εταιρεία (Γενική ταχυδρομική courier) θα αφήσει ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο εκπρόσωπό τους. Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσετε μαζί τους και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή του προϊόντος είναι 5 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στις αποθήκες του Chrisper. Όταν το προϊόν επιστραφεί σ’ εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις εναλλακτικές που σας προσφέρουμε.

Θα θέλαμε να σας προτείνουμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, αν είστε εργαζόμενοι και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει το προϊόν στο σπίτι σας, να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας ως τόπο παραλαβής του προϊόντος, καθώς τα εμπορεύματα μπορούν να παραδοθούν από τις 09:00 μέχρι τις 18:00, ώρες που πιθανότατα θα απουσιάζατε από την κατοικία σας.

Δωρεάν Μεταφορικά Για την Ελλάδα

Η αποστολή των προϊόντων για παραγγελίες άνω των 50€ στην Ελλάδα πραγματοποιείται εντελώς δωρεάν.

Χρόνος παράδοσης παραγγελίας: 3-6 Εργάσιμες ημέρες

Κόστος αποστολής για Χώρες Εκτός Ελλάδος

Η αποστολή των προϊόντων για χώρες εκτός Ελλάδος έχει κόστος 12 ευρώ. Χρόνος παράδοσης παραγγελίας: 4-15 Εργάσιμες ημέρες. Σημείωση: Δεν πραγματοποιούνται αποστολές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για τη Κύπρο. Προϊόντα Chrisper θα βρείτε σε συνεργαζόμενα καταστήματα της Κύπρου.

Χρειάζεσαι Βοήθεια; Θέλεις να κάνεις τηλεφωνική παραγγελία; Είμαστε στη διάθεσή σου!

Search chrisper.gr

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

English English Greek Greek Japanese Japanese